WIN: dit te gekke prijzenpakket via Hotelschool Amersfoort

De tijd tikt… Heb jij je recent aangemeld of ga jij je nog aanmelden voor Hotelschool Amersfoort? Dan hebben wij wel iets heel erg leuks voor je. We hebben namelijk speciaal voor jou een waanzinnig prijzenpakket samengesteld. Trouwens, niet alleen voor jou, want je mag iemand meenemen? Wat je hiervoor moet doen? Lees gauw hieronder verder.

De prijs
Als je het ons vraagt: is dit nu de coolste attractie van Amsterdam. De “Over The Edge” schommel bij de Lookout op het dak van de A’DAM Toren. Deze swing op 100 meter hoogte is voor waaghalzen. Want ook al is deze sensationele schommel 100% veilig bevonden, je moet wel over de nodige dosis lef beschikken. Uiteraard krijg je ook een heerlijke lunch en dat fantastische uitzicht over onze hoofdstad krijg je er gratis bij😉. En of de adrenaline van het schommelen nog niet genoeg is, hebben we ook een Virtual reality Insanity package samengesteld bij A’DAM VR Game Park.

Voorwaarden
Deze winactie is een initiatief van MBO Amersfoort. De actie loopt van vrijdag 16 april t/m dinsdag 1 juni (16.00 uur). Om kans te volgen volg je @hotelschoolamersfoort⁠ op Instagram en tag je een vriend of vriendin. De winnaar ontvangt op maandag 7 juni persoonlijk bericht via een DM op Instagram. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De te winnen prijs betreft een Insanity package inclusief 1 drankje per persoon, € 75,-, achtbaanrit € 10,-, een bezoek A’DAM LOOKOUT + schommel inclusief 2 drankjes per persoon, € 47 en een lunch A’DAM LOOKOUT € 21,-. Het gat om een totaalpakket voor 2 personen, t.w.v. € 153,-. De prijs wordt uitgekeerd in de vorm van een voucher waarmee de winnaar in overleg met de aanbieder (A’DAM Toren) een moment overleg kan kiezen. Deze prijs wordt aangeboden binnen de dan geldende RIVM-richtlijnen. Ben je minderjarig, dan is voor deelname aan deze actie toestemming van een ouder nodig.