Nieuwe opleiding Operationeel Manager

Vanaf februari kun je starten met de compleet nieuwe opleiding Operationeel Manager bij Hotelschool Amersfoort. In deze eenjarige opleiding leer je alles wat je nodig hebt om te starten als leidinggevende op de werkvloer.

Ben je servicegericht, een harde werker en een echte aanpakker? Waarderen je collega’s bij je huidige job jou omdat jij het overzicht houdt? Dan ben je een kei in je vak en een goed voorbeeld voor anderen. Klaar voor de volgende stap in jouw carrière, want je bent nog lang niet uitgeleerd. Met deze opleiding zet je binnen één jaar al die nieuwe stap!

Ook als je nog niet werkt, maar binnenkort een niveau 3 afrondt, is dit een mooie vervolgstap. We stomen je helemaal klaar voordat je echt aan de slag gaat in de praktijk. Na de opleiding kun je solliciteren op functies als teamleider, keuken- of restaurantmanager. Uiteraard kun je met je niveau 4-diploma op zak ook doorstuderen bij bijna alle hbo-opleidingen!

Ben je benieuwd naar meer info over de opleiding? Bekijk dan deze pagina, bezoek het Online Open Huis of neem contact met ons op.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen