Hotelschoolstudenten en docenten schrijven kaartje voor eenzame ouderen

Honderden hotelschoolstudenten zaten de afgelopen twee weken kaarten te schrijven voor eenzame ouderen. Binnen Hotelschool Amersfoort heerst onder studenten en medewerkers het gedachtegoed dat er te allen tijde ruimte zou moeten zijn voor gastvrijheid in diverse vormen. Reden genoeg om aan te sluiten bij het mooie initiatief van Veel Liefs dus!

Uiteraard worden alle kaarten voorzien van een persoonlijke boodschap. In de eerste coronagolf en in de decembermaand werd er veel aandacht besteed aan eenzame ouderen thuis, maar nu blijft het stil, eigenlijk te stil. Met deze kaartenactie hopen we een steentje bij te kunnen dragen en willen we de ouderen een warm hart toedragen.

De kaartenactie op Hotelschool Amersfoort is tot stand gekomen door organisatie Veel Liefs. Dit landelijke initiatief heeft al veel ouderen verrast met kaartjes. Esther Kalsbeek, teamleider Hotelschool Amersfoort, overhandigde afgelopen donderdag de 500 handgeschreven kaartjes aan Veel Liefs.

Mede met dank aan het bedrijf Paperclip die de kaarten belangeloos heeft gesponsord!
De Veel Liefs-actie zorgt ervoor dat maar liefst 15.000 (!) eenzame ouderen in heel het land rond Valentijnsdag een pakketje met iets leuks en de handgeschreven kaarten ontvangen.

Kijk meer voor informatie op: www.veel-liefs.nl/kaartenactie.

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen