Facilitair Leidinggevende – opleiding met toekomst

In september start de opleiding Facilitair Leidinggevende (niveau 4). Werken in de facilitaire wereld is geen dag hetzelfde. Je regelt, organiseert, belt, mailt, vraagt en vervoert. Je doet alles om te zorgen dat klanten en gasten ontzorgt worden en een goede dag hebben. Denk hierbij aan werken in de dierentuin, op kantoor, in de zorg, op een vakantiepark, in een hotel of op een school. Keuze genoeg om te ontdekken waar jij je op je gemak voelt.

Als Facilitair leidinggevende moet je en hoop regelen en doen

Praktijkervaring

Voor een beroepsopleiding is het handig als je veel met praktijk te maken krijgt. Dan leer je het vak pas goed kennen. We werken veel samen met het bedrijfsleven. Alleen al in jaar één bezoek je 11 bedrijven om te kijken, voelen en te ervaren hoe het facilitaire beroepenveld eruit ziet. Je loopt tien weken stage en vanaf dag 2 begin je al met leidinggeven. Dit is dus een opleiding waarin we je samen met het bedrijfsleven opleiden. Met die praktijkervaring kun je straks vaak sneller aan de slag.

Duizendpoot

Vind je het leuk om dienstverlenend en gastvrij te zijn? Ben je een duizendpoot en hou je van organiseren en regelen? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe facilitair student! Wil je meer weten over deze niveau 4 opleiding? Maandag 12 juni om 19.00 geven wij een voorlichting over de opleiding bij Sportacademie Amersfoort.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen