Excellence studenten Gastheer/Gastvrouw krijgen mentale weerbaarheidstraining.

 

10 studenten van de opleiding gastheer/gastvrouw kregen onlangs een Mental Training (mentale weerbaarheidstraining). Aan deze training deden studenten mee die zichzelf graag professioneel vlak willen ontwikkelen.

Het draaide op deze dag om verantwoordelijkheid die de studenten willen hebben over hun persoonlijk leiderschapskwaliteiten. Welke skills beschikt een goede manager eigenlijk? Hoe kun je medewerkers in hun kracht zetten, rekening houden met verschillen en je eigen valkuilen beperken.

Creepy meneer, dit is een beetje eng. Dit is precies hoe ik ben.

Doormiddel van een aantal testen werd er gewerkt aan deze skills. Onder andere de test ‘Kleur bekennen’, een bekend instrument om persoonlijkheidstypes te herkennen maar ook inzicht te krijgen in de eigen kwaliteiten. “Creepy meneer, dit is een beetje eng. Dit is precies hoe ik ben” waren een van de reacties van de studenten die deelnamen aan de mentale weerbaarheidstraining. Met de uitslagen van de test kregen de studenten inzicht in de verschillen tussen de kleuren (persoonlijkheden); welke botsen, welke hebben elkaar nodig, in welke soort taken is de bepaalde persoonlijkheid beter dan de ander.

De dag werd afgesloten met kickboksen. Hierbij is het de bedoeling om de inzichten die de studenten hebben gekregen te combineren met kickboksen. Zelfkennis en bewustwording gaan dan samen met het zelfvertrouwen om verantwoordelijkheid te durven dragen voor je persoonlijke ontwikkeling.

Een gezonde en leuke dag, een kans om even uit het hoofd en in het lichaam te komen. Om in boks termen te spreken: “Een koningscombo”.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen