Drie studenten Hotelschool naar Talent van de Toekomst

Vandaag kwalificeerde Pépé Topper zich voor de landelijke finales van Talent van de Toekomst 2017. Hij vertegenwoordigt samen met Ward Jan Schotsman en Matthijs Moerenhout Hotelschool Amersfoort. Met z’n drieën gaan ze de strijd aan tegen de rest van Nederland.

Hotelschool Amersfoort - Talent van de Toekomst 2017 - Pépé Topper druk bezig met het bereiden van zijn gerechtTalent van de Toekomst

Naast de World Skills Netherlands landelijke finales in de RAI vindt er deze maand nog vakwedstrijd plaats. Namelijk de 7e editie van Talent van de Toekomst op 10 april 2017. Tijdens deze jaarlijkse competitie toont hét Hotelschool Amersfoort - Talent van de Toekomst 2017 - Pépé Topper na de prijsuitreikingculinaire- en gastvrijheidstalent van Nederland hun talent en vakmanschap aan de top van de Nederlandse gastronomie.

De vakwedstrijden worden gehouden in het Miele Culinary Institute in Vianen. Studenten van koksopleidingen nemen het tegen elkaar op in een black-box kookwedstrijd voor teams. De hospitality-studenten gaan in teams van twee de strijd aan op verschillende onderdelen van het gastheerschap.