Weet jij het antwoord? #skillslab

weet jij het antwoord

Had jij het antwoord goed? Of was de vraag lastig? Dat maakt niks uit want via deze pagina kom jij alles te weten over de opleiding operationeel manager op de Hotelschool Amersfoort. Weet je nog niet welke opleiding je wilt doen? Op deze pagina vind je filmpjes, voorlichtingsvideo’s en veel meer! Of ben je benieuwd naar alle opleidingen van de Hotelschool Amersfoort? Bekijk dan onze opleidingen hier

Samen met een chef-kok in de keuken staan; dat is iets waar het hart van menig student sneller van gaat kloppen. Een aantal studenten mocht met chef-kok Barry Hamstra en restaurant Tollius de keuken in om een vijfgangenmenu te bereiden voor de gasten. Wat een ervaring! Lees hier wat Tollius én Hotelschool Amersfoort vonden van die samenwerking.

Het vak leren in de praktijk, dat is toch het mooiste wat er is? Dat vinden we bij Hotelschool Amersfoort in ieder geval wel. In de video hierboven zie je Kenneth die vertelt over zijn opleiding en ervaring op Hotelschool Amersfoort.

Vergeet ook niet de scholenbrochure te checken! Deze kan je onderaan de pagina downloaden.

Weet jij nog niet welke richting je op wilt? Bekijk dan hier alle scholen en opleidingen van MBO Amersfoort. We hebben speciaal voor jou vlogs, video’s opleidingen, praktijkdemo’s en virtuele tours voor je klaar staan. Zo krijg jij toch een goed beeld van de opleidingen en scholen en kom je in contact met onze eigen docenten en studenten.

Nog vragen? Stel dan jouw prangende vraag aan een van onze studenten eenvoudig via WhatsApp via 033 – 422 14 88. Onze studenten komen graag in contact met je!

Als je op de hoogte wil blijven van alles wat er op de Sportacademie Amersfoort speelt, volg ons dan op Instagram en Facebook. Ben je benieuwd hoe klassikale lessen op veilige afstand eruit zien op Hotelschool Amersfoort? Je ziet het in deze video hieronder!

Proef hieronder alvast de sfeer op de Hotelschool Amersfoort door mee te gaan op virtuele tour!