Anne Nijhoff wint goud bij Skills Heroes – The Finals

Zaterdagmiddag kwam het verlossende woord. Anne Nijhoff won na 3 dagen zenuwen en presteren de eerste plaats tijdens Skills Heroes – The Finals en mag zich de beste gastvrouw van Nederland noemen.

Hotelschool Amersfoort deed dit jaar voor het eerst mee aan Skills Heroes. De finale van de vakwedstrijden voor mbo’ers sluit een periode van een half jaar af. Aan het begin van het studiejaar heeft Hotelschool Amersfoort voorronden georganiseerd om te bepalen wie door mag naar de kwalificatierondes. De opdrachten die de studenten tijdens de voorrondes en de kwalificatierondes moeten uitvoeren, zijn ontwikkeld door Skills Netherlands. Uit de kwalificatierondes kwam Anne als één van de beste naar voren. Tijdens de vakwedstrijden heeft zij laten zien zowel in beroepsvaardigheid als persoon te zijn gegroeid. Anne: gefeliciteerd!

EK 2016

Na het NK van afgelopen week kunnen meerdere winnaars zich plaatsen voor het EK voor beroepen. EuroSkills 2016 vindt plaats van 1 tot en met 3 december in Göteborg. EuroSkills brengt 500 jongeren uit 30 landen uit heel Europa tot 25 jaar samen. Op 1 april is bekend welke van de 29 Nederlandse vakkampioenen naar Zweden gaan.