Kom Anne aanmoedigen tijdens Skills Heroes The Finals!

20160315 SH_logoWat vorig jaar begon als een spontane actie van docent Tom Jansma is inmiddels een serieuze onderneming geworden. Eind deze week staat Anne Nijhoff in de finale van Skills Heroes en moet zij zichzelf en de jury overtuigen van haar kwaliteiten. Zij strijdt met 5 anderen om de titel beste gastheer / gastvrouw. In totaal doen 150 MBO studenten mee aan Skills Heroes The Finals. Als alle wedstrijden en demonstraties op zaterdagmiddag klaar zijn, dan is het wachten op de prijsuitreiking om 17:00 uur.

Kom allemaal naar Skills Heroes!

Kom op donderdag, vrijdag of zaterdagochtend naar de RAI en maak er samen met Anne een gezellig feestje van. Wedstrijden en demonstraties zijn op donderdag van 10:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 13:00 uur. Iedereen is welkom tijdens de wedstrijden en demonstraties. Bekijk het programma en meld je aan!

Voorbereiden voor zaterdag

Anne heeft een iets ander programma. Ze is zich natuurlijk al maanden aan het voorbereiden. In oktober waren daar ineens de voorrondes voor Skills Heroes. Hotelschool Amersfoort organiseerde voorronden voor gastheer / gastvrouw, receptioniste en kok. Dat leverde inschrijvingen op voor de kwalificatiewedstrijden voor gastheer / gastvrouw en voor kok. Bij de kwalificatiewedstrijden pakte Anne de 6e plaats en verzekerde daarmee haar plek in de finales. The Finals beginnen voor Anne al op woensdagavond. “Ik ben bijna vier dagen bezig met de finales. Donderdag en vrijdag ben ik de hele dag bezig. Op zaterdag alleen ’s ochtends en daarna is het afwachten.”

Een goede ontwikkeling

20160315 Anne_Nijhoff_znaam Terugkijkend op de laatste weken en maanden vertelt ze open en eerlijk. “Ik heb best wel een drempel moeten nemen tijdens de opleiding en nog één om hier aan mee te doen. Het is wel heel goed voor mijn ontwikkeling en het maakt mij zeker beter in mijn beroep.” Ze heeft zich maximaal voorbereid en is ze er bijna klaar voor. “Al vind ik het echt heel spannend.” De spanning wegnemen, gaat misschien niet lukken. Wel vindt ze het heel leuk als je komt kijken en meejuichen!

Lees meer over Anne in haar blog.