Al onze bloggers

MBO Amersfoort

MBO Amersfoort

We krijgen dagelijks veel vragen van (bijna) mbo’ers over praktische dingen, zoals reizen, financiën, hoe maak ik een studiekeuze etc. Via deze blogs krijg je antwoord op de meest gestelde vragen.
Bekijk alle berichten van MBO Amersfoort
Hanna

Hanna

Hoi! Mijn naam is Hanna Noort en ik ben 18 jaar oud. Door Bureau Marketing en Communicatie ben ik gevraagd om een blog bij te houden. Als 15-jarige ben ik begonnen aan de studie juridisch medewerker zakelijke dienstverlening. Een prachtig jaar gehad qua klasgenoten, maar de...
Bekijk alle berichten van Hanna
Tess Eelderink

Tess Eelderink

Hoi! Ik ben Tess Eelderink, ik ben 20 jaar oud en ik kom uit het verre Goor (Twente). Ik zit in het 1e jaar van de fasttrack opleiding Hospitality Entrepreneur/Manager, op de hotelschool. Ik heb bewust gekozen voor Hotelschool Amersfoort, omdat ik hier wel de kans kreeg om de...
Bekijk alle berichten van Tess Eelderink
Pjotr van Dam

Pjotr van Dam

Mijn naam is Pjotr van Dam, ik ben 20 jaar oud en woonachtig in Utrecht. In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan mijn vrienden. Ik volg graag een potje voetbal en vind het heerlijk om in de lente en zomer op het terras te vertoeven. Daarnaast wil ik graag veel van de...
Bekijk alle berichten van Pjotr van Dam
William

William

Ik ben William van Leijenhorst, 20 jaar en ik volg momenteel de opleiding tot zelfstandig werkend kok bij Hotelschool Amersfoort. Voor jongens en meiden die met een beperking leven, zoals ik (autisme), is het lastig om mee te draaien in het ‘reguliere‘ onderwijs....
Bekijk alle berichten van William
Jolina

Jolina

Ik ben Jolina van Kesteren en ik ben 18 jaar. Ik volg de opleiding Facilitair Medewerker niveau 2 in de BOL. Ik woon in Zeewolde en in mijn vrije tijd werk ik als cassière bij supermarkt Deen. Als ik niet werk, dan dans ik, sport ik, schrijf ik (blogs) en ga ik lekker...
Bekijk alle berichten van Jolina
Jasper

Jasper

Hallo, Mijn naam is Jasper van den Eertwegh, een tweeëntwintigjarige wijnfreak uit Utrecht. Op dit moment woon ik tijdelijk in Bunnik, maar het plan is om zo snel mogelijk naar Utrecht te verhuizen. Ik doe de Fast track manager / ondernemer Horeca bij Hotelschool Amersfoort....
Bekijk alle berichten van Jasper
Anne Marie

Anne Marie

Mijn naam is Anne Nijhoff. Derdejaars ‘Hospitality and event management’ student bij de Hotelschool Amersfoort en gepassioneerd voor en door horeca. Ik woon samen met mijn drie katten Baco, Baileys en Martini en mijn meest favoriete barman ter wereld, genaamd Nick, in...
Bekijk alle berichten van Anne Marie