12 oktober: Dag van de Leermeester en Leerbedrijven

Op dinsdag 12 oktober 2021 organiseren SBB, KHN regio Midden Nederland, MBO College Hilversum Horeca & Facility, onderdeel van ROC van Amsterdam, Hotelschool MBO Amersfoort en ROC Midden Nederland gezamenlijk de Dag van de Leermeester en Leerbedrijven. Het evenement vindt plaats op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein, onderdeel van ROC Midden Nederland.

Alle leerbedrijven in de regio ontvangen vandaag een uitnodiging voor deze dag die in het teken staat van ontmoeting en inspiratie. Gastspreker Ronald Hünneman zal een lezing geven over communicatiestijlen en deelnemers kunnen diverse workshops volgen.

Programma
De dag kent een afwisselend programma en zal in het teken staan van ontmoeting en inspiratie.

13.30 uur inloop
14.00 uur start programma
14.00 uur – 15.15 uur gastspreker Ronald Hünneman
15.15 uur – 15.30 uur pauze
15.30 uur – 16.30 uur twee workshops. Elke deelnemer kiest één van de twee workshops.
16.30 uur borrel

Ronald Hünneman vertelt inspirerend over verschillende communicatiestijlen die u kunt toepassen in uw communicatie met uw medewerkers en uw studenten/leerlingen.

De twee workshops:
1. Workshop Mijn student heeft er (weer) zin in! … en ik ook! – Hoe zorgen we voor een succesvolle stage of leerbaan? De praktijk is erg bepalend voor een mbo-student en de voortgang van de opleiding. De praktijkopleider/leermeester heeft grote invloed op de motivatie van de student en de geboekte resultaten in de praktijk.
In deze workshop leert u hoe u samen met de student een positieve draai geeft aan zijn of haar motivatie.

2. Workshop F&B – diverse leveranciers geven workshops in onze keukens over hun nieuwste producten en bereidingen met specifieke aandacht voor duurzaamheid en vegan.

Aanmelden voor de Dag van de Leermeester en Leerbedrijven kan via deze link